Ikzelf heb erg goede ervaringen met het contact met deskundige mediums online. Naast online mediums kan je via een live chat tevens contact leggen met online astrologen, online paragnosten of online helderzienden. Het prettige van het contact via een online kanaal vind ik dat je geen last hebt van luistervinken en je op ieder gewenst tijdstip van de dag contact kan hebben. Of dat nou tijdens je pauze op je werk is of als je lekker thuis op de bank zit te relaxen met een kop warme thee, alles is mogelijk zolang het voor jezelf goed uitkomt. Op het moment dat je met vragen zit waar je graag advies of een helder inzicht in wilt krijgen dan is het wel zo prettig als je zonder druk alles even rustig op je kan laten inwerken. 

Wat voor soort trajecten bestaan er met een online medium

Op het moment dat je contact wilt leggen met een online medium en je merkt dat eenmalig contact niet voldoende is dan zijn er vele mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om meerdere vervolgsessies te plannen samen met het deskundig online medium. Dit kan in overleg, afhankelijk wat voor jullie beiden het beste uitkomt qua planning. Tevens kan je kiezen voor zowel videobellen, gewoon bellen, een live chat of eventuele andere opties afhankelijk van jullie beiden voorkeuren.

Met wat voor vragen kan je terecht bij een online medium

Op het moment dat je op tegen belangrijke vragen in je dagelijks leven aanloopt dan kan je hiervoor advies vragen aan het online medium. Voorbeelden hiervan zijn vragen op relationeel gebied, of je een nieuwe liefde vindt, of je dat werk wel moet aannemen en welke studie het beste bij je past. Tevens kan je ervoor kiezen om meer persoonlijke vragen met betrekking tot je zelfontwikkeling neer te leggen bij het online medium om op deze manier meer inzicht en doelgerichter advies te krijgen. Op het moment dat je een kind hebt die dingen ziet die jij niet kan zien en je hebt hier vragen of advies over nodig dan kan een online medium je hierin ook bijstaan. Tevens kan je bij een online medium terecht met vragen over je kind als deze hoog gevoelig is en je weet niet zeker hoe je hier het beste mee kan omgaan. Door te kiezen voor een gesprek met een online medium zal je meer inzicht in de situatie krijgen en het zal tevens verhelderend werken.