Je beste vriendin is zwanger, gefeliciteerd! Niet alleen voor haar, maar ook voor jou is dit een nieuwe fase in je vriendschap. De gesprekken gaan opeens heel ergens anders over en je ziet je beste vriendin steeds meer veranderen en zich voorbereiden om de beste moeder te worden! Ze heeft je verrast met het nieuws en je wilt haar iets leuks geven om dit mooie nieuws met elkaar te vieren. Wat kan je nu geven? De een geeft cadeaus die alleen voor het kindje zijn en de ander alleen voor de moeder. Je kunt het zo gek maken als je wilt!

Praktische cadeaus

Praktische cadeaus zijn altijd handig. Je kunt dit origineel aanpakken door zelf luiers, crèmes, speentjes, kleding en meer te kopen en er een groot verrassingspakket van te maken. Je kunt hierin verschillende producten en handigheidjes in stoppen voor een pasgeboren baby. Zo weet je zeker dat ze alvast een voorraad heeft. Door het leuk in te pakken kan ze dit in t begin in de babykamer houden als decoratie. Ook kun je cadeaus halen die handig zijn in de babykamer zoals diverse accessoires!

Originele cadeaus

Hou je meer van originele cadeaus met een persoonlijke boodschap? Iets wat de nieuwe moeder voor altijd bij zich kan dragen en waar de newborn veel plezier van zal hebben? Dit kan! Voor de moeder kun je een boek maken met daarin alle foto’s van de afgelopen jaren met elke keer een ander verhaal onder de foto. Je kunt ook een video insturen waar je iedereen iets liefs laat vertellen.

Daarnaast kun je ook een boek samenstellen wat ze zelf in kan vullen tijdens en na haar zwangerschap. Zo kan ze dit later altijd teruglezen. Samen met het persoonlijk cadeau, kun je nog wat kleine cadeaus geven zoals houten speelgoed Little Dutch voor de baby.