Wanneer je denkt aan het geven van een cadeau aan je vriend denk je misschien eerst aan traditionele cadeaus zoals een fles aftershave of een nieuw paar sokken. Tegenwoordig is het aanbod aan cadeaus enorm. Heb je een vriend die eigenlijk alles al heeft en niks per se nodig heeft? Verras hem met een origineel cadeau. In dit artikel delen we een aantal originele cadeau idee├źn die je aan je vriend kunt geven!

Gadgets

Is je vriend gek op gadgets en haalt bijna altijd alles zelf al? Ga online kijken wat voor accessoires je kunt kopen voor de gadgets die je vriend al heeft. Hiermee geef je hem toch het gevoel dat hij weer een nieuw gadget heeft, omdat hij met de nieuwe accessoires zijn gadget weer heel anders kan gebruiken.

Alcohol

Houd je vriend wel van een drankje? Verras hem met een bierpakket of een dure fles drank. Is hij iemand die graag nieuwe smaken uitprobeert en wel bereid is iets neer te leggen hiervoor? Ga langs bij een drankwinkel en kies iets nieuws voor hem uit. Vaak is het design van deze flessen erg mooi en past het perfect in je huis! Houdt hij meer van bier? Verras hem met een samengesteld bierpakket met verschillende merken en smaken. Je kunt hem ook meenemen naar een bierbrouwerij van zijn lievelingsbier.

Avontuur

Een cadeau voor mannen die alles al hebben verzinnen kan lastig zijn. Toch is er genoeg keuze om iets leuks te vinden. Wil je liever een dagje samen weg in plaats van een gadget cadeau geven? Houd je vriend wel van iets avontuurlijks doen? Denk eens aan bungeejumpen of een dag racen. Je bent de hele dag weg en het is een ervaring om nooit te vergeten. Je kunt ook een paar opties voorstellen en hem laten kiezen. Zo kun je opties voorstellen die allemaal binnen het budget vallen.