makelaardij rotterdam ommoord

Veel mensen willen wonen in het mooie Rotterdam, dus de makelaardij in Rotterdam Ommoord is populairder dan ooit. Benieuwd of dit ook iets voor jou is? Wil je weten wat een makelaar zoal doet? Dat ontdek je hier. 

Verkopen of kopen

Een makelaar schakel je in voor de verkoop of aankoop van een huis. Wat de makelaar voor je doet als jij je huis wilt verkopen, hangt af van je specifieke wensen. Meestal verzorgt hij in elk geval de promotie (inclusief foto’s), bezichtigingen en onderhandelingen met kopers. Het resultaat bepaalt vaak zijn courtage.

makelaardij rotterdam ommoord

Bij het kopen van je droomhuis

Wat de makelaar voor je doet is simpel maar doeltreffend: hij zoekt je droomhuis, ondersteunt je bij de bezichtiging, bespaart je veel geld bij de onderhandelingen en adviseert je over de kleine lettertjes in de koopovereenkomst. Kortom: de makelaar bespaart je veel tijd en geld. Een makelaar heeft ook connecties die jij niet hebt waardoor je huis misschien wel nog sneller gekocht is. 

Kopen in de Randstad

Met name in plaatsen als Rotterdam kun je bijna niet meer een huis kopen zonder makelaar. Zij hebben contacten, weten als eerste wat er te koop is en adviseren je over het bod dat je doet of krijgt.