Het scheiden van een terrein met de openbare weg wordt pas echt duidelijk wanneer hier een bepaalde vorm van afscheiding wordt geplaatst. Een sterke slagboom is hier zo’n voorbeeld van. Geen ongenodigde gasten meer die zomaar het terrein kunnen oprijden. Zodra er ergens een slagboom is geplaatst, laat dit direct zien dat het terrein hierachter privé is en niet beschikbaar is voor allerlei andere activiteiten. Vaak is de slagboom één van de onderdelen om een terrein te beveiligen. In veel gevallen wordt er ook een hekwerk bij geplaatst en in bepaalde situaties ook camera’s, zodat de entree ten allen tijden gemonitord kan worden. Dit geeft naast een veilig gevoel, ook de garantie dat er minder snel verdachte activiteiten zullen plaatsvinden.

Welke slagboom is geschikt?

Er zijn talloze slagbomen beschikbaar voor het afschermen van elk gewenst terrein, maar deze sterke slagboom is het meest geschikt. De gehele installatie van de slagboom voldoet aan alle veiligheidseisen, dit laat zich kenmerken door de eigenschappen van deze installatie. Wanneer de slagboom een obstakel raakt zal deze niet beschadigen, omdat er aan de onderkant een rubberen strip is verwerkt. Bij aanraking zal deze ook onmiddellijk de draairichting keren en gaat de boom weer omhoog. Kies nu voor een sterke slagboom, zodat je zelf direct de positieve aspecten van deze installatie kan ervaren.

Kwaliteit als nummer één

Bij het kiezen van een slagboom is het van cruciaal belang dat een slagboom geschikt is voor zéér intensief gebruik. Ook als de slagboom niet aan de lopende band zal worden gebruikt is het alsnog belangrijk dat de behuizing van de slagboom van hoogwaardige kwaliteit is. De installaties worden blijvend geanalyseerd en waar nodig krijgt het systeem een update. Deze update kan zowel softwarematig zijn als in de fysieke behuizing van de installatie.