Pop-up counter – snel een mooie buitenbalie

Van origine is de Pop-up Counter ontwikkeld als eenvoudige balie voor stands op beurzen. Daarom vindt u eigenschappen als ‘makkelijk opzetbaar’, ‘snel af te breken’ en ‘hoge presentatiewaarde’ in dit product. De Pop-up Counter kan echter ook dienst doen als handige en mooie balie voor buiten, bijvoorbeeld voor de verkoop of afgifte van bestellingen.

Handig uitklapsysteem

Wanneer u de Pop-up Counter binnenkrijgt, zult u zich verbazen over de compactheid van het pakket. Dat komt omdat de balie ingeklapt wordt geleverd. Met een paar handelingen, zonder gereedschap, klapt u het systeem uit. Nog even het bovenblad bovenop leggen, vastklikken en heeft u een functionele toonbank. 

Uw kleuren, uw logo, uw ontwerp

De ‘looks’ van de Pop-up Counter zijn volledig naar uw huisstijl aan te passen. Bij Dekker Vlaggen kunt u namelijk het product bestellen inclusief bedrukte vlag, die u middels klittenband aan de buitenkant bevestigt. Voor het bovenblad kunt u kiezen uit wit, zwart of houtkleur. Het is maar net welke uitstraling u wilt. De Pop-up Counter wordt geleverd inclusief handige draagtas.

Tijdelijke balie voor verkoop of verhuur

Heeft u een winkel of verhuurbedrijf en kiest u er door omstandigheden voor om de verkoop en uitgifte van bestellingen naar buiten te verplaatsen? Dan bent u het beste af met een tijdelijke balie, die er goed uitziet en makkelijk te verplaatsen is. In dat geval is de Pop-up Counter echt iets voor u. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Bij de klantreviews lezen we veelal positieve reacties als “fijne en toch stevige balie”, “ik sta er prettiger door in onze stand” en “eenvoudig om op te zetten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *