camping met zwembad

Een camping met zwembad is zeker voor de kinderen geweldig, maar bij regen is de lol er al snel af om buiten te zwemmen. Het water is te koud en er zijn niet veel mensen die er dan zin in hebben. Maar bij de Leistert hebben ze ook een subtropisch zwemparadijs, hier kun je met mooi en minder goed weer lekker zwemmen. De vele faciliteiten van het zwembad maken je dag helemaal goed, van een heuse familieglijbaan, tot een heerlijke whirlpool waar je helemaal tot rust komt. 

Buiten spelen

Waterspeeltuin en roeivijver

De waterspeeltuin is echt een unieke speeltuin voor kinderen, de rivier loopt kronkelend en al door de hele speeltuin heen. Via de vele hindernissen moet je aan het eind van het parcour zien te komen, dammetjes bouwen en het reuze mikado spelen. Durf jij te klimmen in de apentouwen of op de uitkijktoren te beklimmen waar je een prachtig uitzicht hebt? De speeltuin is echt uniek in zijn soort, de Leistert is niet zomaar een camping met zwembad, maar met nog veel meer mogelijkheden.

Mooie omgeving

Dein mee met de golven

Is het warm weer dan is een duik nemen in het buiten golfslagbad natuurlijk heerlijk om te doen. Durf je mee te doen aan het aquajoggen, of blijf je liever veilig aan de kant liggen op je handdoekje. Niets moet alles mag, dat is het motto van de camping. Voor de kleinste gasten is er een kinderbadje aanwezig, de grotere kinderen nemen een duik tussen de golven in het zwembad. Groot en klein vermaken zich uitstekend met al het waterpret.