Als jij van streetwear houdt, kun je niet om dit merk heen. In een paar jaar tijd is In Gold We Trust uitgegroeid tot een van de populairste streetwear merken. Nationale en internationale sterren, zoals Lil Kleine, Chris Brown, Tyga zijn al gezien in de kenmerkende hoodies, T-shirts en sweatpants van dit merk. Wat ooit begon als capsule collectie om de Fashion Week Show van Franzel Amsterdam te promoten, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Niet te missen designs

De kleding van In Gold We Trust is altijd direct te herkennen. Het logo van het merk staat altijd prominent op de kledingstukken. Bij de hoodies staat het logo vaak niet alleen op de voorkant, maar ook op de achterkant van de trui. Verder zijn er T-shirts, sweatpants en zelfs sokken van het merk. Je hebt de keuze uit allerlei hippe kleuren, zoals neon oranje of geel. Uiteraard kun je ook kiezen voor basic zwart, grijs of wit. Of kies voor een opvallend shirt met een basic broek. Wat past het beste bij jou? Een ding is zeker, in de kleding van dit merk zul je je helemaal goed voelen.

Fijne pasvorm

Uiteraard is niet alleen het design van kleding belangrijk. Gelukkig is de pasvorm van In Gold We Trust ook perfect. De kleding valt goed op maat en soms een klein beetje groot. Dat draagt bij aan het comfort van het merk. De oprichters van het merk, Eric en Victor Franzel, hebben al veel ervaring in het ontwerpen en produceren van kleding en dat zie je in de collecties van In Gold We Trust ook zeker terug. De design zijn eigenzinnig, vallen op en zijn niet voor niets erg populair. Weet jij al met welke hoodie jij de volgende keer gezien wil worden?