Wanneer het laatste afscheid onvermijdelijk is geworden, wil je dat dit in alle sereniteit en met het grootste respect naar je dierbare overledene kan gebeuren. Voor de naasten brengt een overlijden heel wat met zich mee. Te midden van groot verdriet en een intens gemis, moeten echter nog heel wat zaken geregeld worden en dit neem Uitvaartverzorging Hengelo dan ook graag van jullie over.

Elke uitvaart is uniek

Afscheid nemen van een dierbare moet kunnen verlopen naar de wensen van de nabestaanden en de laatste wensen van de overledene zelf. Van het ophalen tot van het lichaam van de overleden tot de uitvaart zelf, elk aspect wordt grondig met jullie overlopen en vervolgens geheel naar jullie wensen uitgevoerd. In de eerste plaats luisteren wij naar jouw verhaal en geven je aan de hand daarvan de mogelijkheden mee. Uiteraard is het steeds de omgeving van der overledene die de uiteindelijke keuzes maakt. Hebben jullie zelf idee├źn of laatste wensen die jullie willen integreren in het afscheid, aarzel vooral niet deze met ons te delen.
Wil je een afscheid in intieme kring of met iedereen die de overleden een warm hart toedroeg? Wil je kiezen voor een crematie of een begrafenis? Wil je een persoonlijke dienst met vrienden en familie die een laatst woord richten tot je dierbare? Uitvaartverzorging Hengelo zorgt voor een sereen en waardig afscheid dat beantwoordt aan alle aangegeven wensen.

Contact opnemen

Omdat een overlijden zich zelden laat voorspellen, bieden wij een permanente dienstverlening aan. Een enkel telefoontje op het permanentienummer volstaat en wij zorgen van daaraf voor de verdere opvolging. Jij hoeft je over de praktische zaken verder geen zorgen te maken en kunt in alle rust je afscheid nemen van jouw dierbare. Doorheen de hele periode kun je bij ons terecht met al jouw vragen en bekommernissen, wij helpen je graag verder met respect voor jou en je overleden dierbare.