Hoeden hebben zichzelf gevestigd als eeuwig stijlvolle herenaccessoires. Van baseballpetten tot emmerhoeden en van fedora’s tot snapbacks, herenhoeden zijn een veelzijdige, functionele en stijlvolle aanvulling op elke look. Ze zijn ook praktisch en geschikt voor elk seizoen. Regen, hagel, zonneschijn of sneeuw, een hoed houd je warm, droog en beschut tegen de zon, terwijl je er ook nog eens geweldig uitziet. Bovendien maken hoeden een casual, stijlvol of eclectisch ensemble af op een eenvoudige maar ge├»nspireerde manier. Hier zijn de beste hoedstijlen voor heren die je vandaag moet kennen. Zie hier de meest populaire mannen hoed van 2021!

1. Fedora

Of je hem nu leuk vindt of niet, de Fedora heeft de tand des tijds doorstaan. Van de favoriete mannen hoed van gangsters in de jaren 1920 en 1950 tot een hipster hoofdartikel in de jaren 2000, is de Fedora waarschijnlijk een van de meest polariserende herenaccessoires. Vandaag is de vilten hoed met stevige rand opnieuw on-trend en een fantastische aanvulling op de garderobe. Fedora’s zijn er in verschillende maten en kleuren, maar wij raden aan om het bij neutrale tinten en medium breedtes te houden. Deze hoeden zijn in 2021 razend populair en staan duidelijk op nummer 1.

2. Trilby

Hoewel een Trilby vaak verward wordt met een Fedora, is het een ander type mannen hoed. Gemaakt van tweed of stro, heeft de Trilby een kleinere rand en een hogere kroon dan de Fedora, wat betekent dat je hem van de lente tot de herfst kunt dragen. Draag de Trilby achter op je hoofd, in plaats van naar voren getrokken om je gezicht te beschermen. Het is eerder een modestatement dan een functionele hoed. Het zijn de favoriete hoeden van boybandleden, zoals Justin Timberlake, en van leden van de hogere klasse, en ze worden vaak gespot bij paardenraces over de hele wereld.