E-learning is een geweldig modern alternatief voor traditioneel leren en wordt steeds populairder in bedrijven: 90% van de bedrijven biedt nu een of andere vorm van online leren aan, terwijl ze alleen 4% in 1995. Bovendien geven voorspellingen aan dat het gebruik ervan tegen 2026 met 8% meer zal toenemen! Moet u uw trainingsprogramma’s up-to-date brengen of kunt u even wachten? Voordat u het traditionele leerlingwezen vervangt door het traditionele leerlingwezen, moet u de voor- en nadelen ervan in overweging nemen.

Kostenbesparing

Het meest in het oog springende voordeel van e-learning is dat het goed is voor de portemonnee. Het verhoogt de productiviteit. In 2019 bedroegen de uitgaven voor opleidingsbehoeften in Nederland 83 miljard euro! Van dit bedrag had 29,6 miljard betrekking op kosten in verband met vervoer, verhuur van opleidingslokalen, interne ontwikkeling en benodigde apparatuur. Het verlaagt veel van die kosten omdat het de kosten van het inhuren van een instructeur, het boeken van kamers, het afdrukken van documenten en reiskosten verlaagt. Het stelt studenten dus in staat om op hun eigen manier en op een zelfregulerende manier te leren, het helpt om meer informatie op te nemen. Als iemand meer tijd aan een bepaald punt moet besteden, kan hij het zo lang en zo vaak bestuderen als hij wil.

Onmiddellijke updates!

Afstand is niet langer een obstakel, noch de cultuur, noch de nationaliteit van de leerlingen. De vertaling en aanpassing van online cursussen maakt het mogelijk om e-Learning -inhoud over de grenzen heen te gebruiken en een breder publiek te bereiken. Dit is een voordeel voor jij online trainingsprogramma, aangezien je hetzelfde materiaal kunt gebruiken voor jij teams over de hele wereld en zij zich houden aan het merk, de waarden en de visie van de onderneming. Het is tegenwoordig veel meer ontwikkeld; en dat van morgen zal nog meer zijn.

Raadpleeg online cursussen en krijg onmiddellijk toegang tot innovatieve puntversies met slechts één klik!