beste trouwdag tips

Na een geslaagde zoektocht naar je trouwjurk bij The New Bride en vele maanden de bruiloft plannen, komt de grote dag nu wel heel dichtbij. Maar soms gaan de dingen niet als gepland. Of je had gewild dat je bepaalde dingen eerder had geweten. Daarom hebben we deze blog geschreven. Hier lees jij de beste tips uit ervaringen van andere bruiden die jou voorgingen. Zo maak je van jullie grote dag een gegarandeerd succes. Lees snel verder, zodat je hierna weer verder kunt met het perfect plannen van je bruiloft! trouwjurken gezocht?

Vergeet de na-de-bruiloft-planning niet

Plan je de bruiloft zelf? Zorg dan dat je ook mensen regelt om na de bruiloft alle spullen op te ruimen op locatie. Van alle dingen vóór de bruiloft kan je veel zelf doen, maar na het feest is een ander verhaal. Aan het einde van de avond is iedereen te moe om nog confetti en ballonnen op te ruimen. Dan wil je samen met je gloednieuwe echtgenoot liever verder feesten met zijn twee of slapen, maar niet nog schoonmaken. Vraag en plan daarom mensen om dit voor jullie te doen. Zo kunnen jullie de dag zonder zorgen afsluiten.

Vergeet niet om iets te eten

Het eten op je trouwdag is allemaal zorgvuldig gepland. Je hebt taarten en gerechten geproefd, wijnen uitgekozen en misschien nog wel veel meer. Maar je zult merken: op je trouwdag zelf denk je bijna niet meer aan het eten. De emoties en zenuwen zorgen ervoor dat je geen hap door je keel krijgt of gewoon geen honger hebt. Toch moet je zorgen dat je wat eet en genoeg drinkt! Eet iets voor én na de ceremonie, zodat je voluit kunt genieten van jullie grote dag – zonder bijna flauw te vallen of chagrijnig te worden van de honger.

Begin je trouwdag goed uitgerust

Als er één ding belangrijk is voor je trouwdag, dan is het wel slaap. Natuurlijk gieren de zenuwen door je lijf, de dag voor je trouwdag. Dat snappen we. Maar doe er alles aan om te zorgen dat je goed slaapt die nacht. Dat kan voor de een een goed boek en een kop thee zijn en voor de andere een slaappil. Het voorkomt dat je de hele nacht ligt te draaien en je zorgen maakt om wat je allemaal moet doen. En een uitgeruste bruid, is een mooie en vrolijke bruid.