Brabant heeft alles

Vakantie Brabant

Een vakantie Brabant is overal van voorzien, mooie natuurgebieden, knusse kroegen, steden om te winkelen en natuurlijk de gezellige mensen en de heerlijke sfeer in de regio. In Breda, Eindhoven of Den Bosch kun je lekker winkelen. In het groenrijke gedeelte van Noord Brabant vind je veel campings en vakantieparken waar je vakantie kunt vieren, wakker worden met de geur van de bossen. Het Oosten van Brabant tegen de Duitse grens is rustiger met het toerisme.

Vakantie Brabant

Het heerlijke Breda

De leukste binnenstad van Nederland, Breda heeft alles wat een stad moet hebben. Ben je hier tijdens een vakantie Brabant niet geweest dan ben je niet op vakantie geweest. Een schitterende binnenstad waar je kunt winkelen bij een van de vele boetiekjes, gezellige terrasjes waar je wat kunt drinken om even de benen wat rust te geven. Ook heeft de stad meer dan voldoende bezienswaardigheden, de Grote Markt en het Kasteel van Breda zijn daar maar twee van. Het stadspark Valkenberg mag je ook zeker niet overslaan, hier kun je heerlijk wandelen.

Studentenstad

Niet een van de mooiste steden van Brabant, maar wel erg levendig door de aanwezigheid van studenten die er wonen. Historische panden en veel leuke winkels, je hebt in de stad wel veel groen. Heb je geluk tijdens je vakantie Brabant kun je nog naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van Europa en erg leuk om naartoe te gaan. Pretpark de Efteling ligt er ook om de hoek, voor kinderen geweldig om daar een dagje naartoe te gaan, of misschien wel meerdere dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *